Mellandagsrean

Hej hopp nu bär det av till stan med Sara för att se om det finns något köpbart idag.. tveklöst

sen blir det även filmkväll och mys =)

Bye

Julafton

Detta blir ett kort inlägg..

Jag är nu färdigsminkad, klapparna ligger under granen, mamma och pappa gör maten och detär snö ute.. bättre jul kan det inte bli =)

Nu ska jag se på Grinchen, det är tradition för mig =)

GOD JUL

Dan före dopparedan

Ååå vad jag älskar snö just nu :D trodde aldrig att vi någonsin mer skulle få en vit jul men å så glad jag är!
Fast kl 7 imorse blev jag däremot inte så glad då (snöplogaren)? bestämde sig för att ta utan all snö utanför mitt fönster där det är en grusplätt så det lät som in i h*lvete!, inte uppskattat, men jag lyckades iallafall att somna om efter de 10 minuterna (kanske mer?) som han höll på!

Idag ska jag bara vara hemma, har varit i stan de tre sista dagarna så det sitter fint med en hemmakväll=) däremot består den av julstäd, måla naglarna, duscha, slå in julklappar å lite sånt.. men julskivan är iallafall på nu och julgranen kom upp igår så jag är snart i full julkänsla eller hur man ska beskriva det..

Så nu ska jag börja för att hinna med allt idag! God Jul


Jul på Liseberg

Hejsan =) Jag kan ju börja med att tentan igår inte gick enligt mina förväntningar.. hade förberett mig jättebra och verkligen pluggat mycket denna gången.. men sen visade det sig att de som gjorde provet första gången inte ändrade sina egna frågor utan det var vår kursansvarige (som jag inte kan nämna vid namn) som ändrat ca 80% av frågorna utan att änns ha någon kunksap!! så det blev en massa konstiga irrelevanta frågor istället! blev riktigt förbannad (även alla andra som gjord om provet blev arga) så nu återstår det att se om jag klarar det eller inte... =/

Det är iallafall skönt att nu vara "ledig" kanske inte riktigt eftersom det kommer en tenta i början på januari men jag ser det ändå som julledighet =)
Invigde detta iallafall med att för första gången i år gå på Jul på Liseberg med Ida och det ar riktigt mysigt.. lite kallt men vi värmde oss genom att gå runt och mysa med varm chocklad med grädde, lyssna på julmusik å lite mer.. det enda som fattas nu är att det kommer mer snö och att granen skall upp så är julen fullbordad! =)

Idag har jag kollat på när syster spelat innebandy match.. hon är målvakt och gjorde ett mycket bra jobb fastän de förlorade.. blev även matchens lirare=)

Nu ska jag starta om datorn för den vill inte riktigt samarbeta..

                        


One week to Christmas!

Om exakt en vecka sitter jag antagligen i soffan och kollar på något trevligt program med familjen, eller vi kanske t.om. spelar sällskapsspel? who knows?

Nu är jag hemma från sista träningen innan "juluppehållet", om man nu kan kalla det så, 1 ½ vecka kanske inte riktigt räknas.. iallafall så var vi inte många men kul hade vi.. blev lite handbolls kubb och minihandboll =) bra avslutning tycker jag och så fick även våra tränare en lite present som tack för att dom står ut med oss kan man säga ^^

Imon går jag på jullov genom att avsluta med en omtenta som jag faktiskt pluggat riktigt bra till (hoppas jag kan vara så motiverad till nästa tenta som kommer) ge mig tentan Jag är redo!

Nu kvällsmat sen sängen.. Wish me luck!


Önskelista

Mamma frågade mig förut vad jag önskar mig i julklapp.. det blir bara svårare att svara för varje år som går.
När man var liten "mindre" var det bara att öppna leksakskatalogen och ringa in det som såg intressant ut.
Jag lyckades iallafall att komma på lite saker, hade även skrivit ner lite några dagar innan, men iallafall så klippte jag ihop det jag önskade mig i bilder (hade inget annat att göra)

Det fick bli julklapp och födelsedags lista tillsammans



Klicka för full storlek


House Of Wax

Ho Ho Ho! Snart är det exakt en vecka kvar till Julafton. Jag hinner inte rikigt med känner jag.. och jag har två dagar kvar innan jag kan gå på "lov". Många skulle säkert säga att två dagar inte var något men att ha en tenta kvar är inget att ropa hej för! =/
Dock tycker jag att jag har pluggat på bra än så länge så nu ska jag unna mig med en skräckfilm på tv...

House Of Wax

Har sett den förut men jag är ju sån att jag kan se filmer mer än en gång.. speciellt de filmer jag blir kär i.. de kan jag se 1000 gånger!
Jag ska tvinga pappa att kolla på den med mig med så jag inte blir allt för rädd! ^^,


Läggdags

Japp, läggdags var det för 12 minuter sedan om jag skall gå efter min "lag" men jag kände att ett litet inlägg skulle jag kunna klämma in.

Har nu dushat, nu har nämligen judo träningarna börjat igen (tränar inte riktigt judo, utan det vi har är fyshjälp nu under juluppehållet) och jag kan gott säga att jag inte kommer komma up ur sängen imorgon.. och min studeigrupp kommer få vara utan mitt skratt för det kommer göra föör ont =)

Hade även en examination idag, grupprocess, som gick bra fastän vår examinator skrämmer sk*ten ur mig! så nu återstår bara bearbetningen av essän och TENTAN! sen kan jag njuta av julen till fullo!

men nu får jag lägga mig annars kommer jag inte upp imorgon (tidig skoldag)

Natti

3:e advent

Hej hopp! Idag är det 3 advent och det är liiite snö ute jipiiie! Får gärna komma lite mer snö till julafton så vi får en viit och fin jul =)

Igår var det lagfest och det var mysigt.. men det var mindre folk än vad jag trott och utgången uteblev för jag var absolut inte på G, åkte istället till lilla fidde som blev så glad så.
ställde klockan på 9 och tog bussen hem så nu har jag gjort färdigt min egna verison av grupprocessen.. När jag var klar och bara hade referenserna kvar att skriva så stänger datorn ner sig pga batterinivån var för låg. PANIK! om arbetet inte låg kvar då hade jag nog hängt mig! men jag hade tur =)

NU ska jag rensa ur min garderob! blev aldrig av igår..



Fidde ville inte riktigt vara med på bild igår..


Varför ska det alltid vara så vårt med rubriker?

ja.. det kan man ju undra..
Jag kan sitta i ca 10 min och bara fundera på rubrik.. det är ju så tråkigt med bara veckodagarna eller liknande.

Idag har det inte hänt så mycket heller..
Tåg
Skola
Tåg
Stan
Home
Bättre kan man inte beskriva det och imorgon är det äntligen fredag!! vilket betyder bara en vecka kvar i skolan innan jul och Idol final =) GO ERIK!! igentligen ville jag ha Erik och Tove i final men Calle får väl duga =)

På lördag händer det lite mer..
Städa (rensa ut garderoben första prioritet)
Match - Farmen??
Dusha, fixa iordning sig.
LAGFEST hos Lotski =)

well well nu ska jag faktiska lägga mig i sängen och läsa MIN bok! inte skolans förbaskade kurslitteratur utan min bok, och jag ska njuta! Har sovmorgon med så jag kan läsa länge ^^ God Natt

Bloggtorka! ........... igen

Hej hopp... nu kör jag på ett litet inlägg innan jag ska iväg, har nog inte bloggat sedan Augusti men bättre sent än aldrig =) 

Idag har jag varit i skolan haft en tråkig föreläsning och sedan lite studiearbete.. snaaaart jul, håll ut!

Snart är det match mot Tostared och dom ska få storstryk!!!!!!! vi är grymma nu =) Erika hämtar upp mig om 20 min så sen gäller det.. synd bara att vår lilla
Sara stukade foten i måndags så vi får klara oss större delen av matchen utan henne.. beror ju iof på hur det känns ^^
Det är även sista innan jul uppehållet så vinner vi klättrar vi antagligen upp till tredje plats om jag inte är helt ute och cyklar..

Nä mer än så hinner jag inte, måste packa
hej dåå

sakna... <3