Winter wonerland

Jo vintern har ju kommit nu, aningen sent om man frågar mig.. det är vitt, vitt och åter vitt =/ vart var detta vita på julafton? VARFÖR måste det så tvunget komma nu? jag som äntligen hade börjat få lite vårkänslor så kommer snön NU! och det slutar ju verkligen inte! så därför har jag nu drömt mig bort bland massa internet butiker och kollat på underbara sommarklänningar, min favorit blev denna:

En axelbandlös chiffonklänning från Nelly 699 krIgår sov jag hos Sara, efter jag jobbat åkte vi till Ica och köpta MASSA onyttigheter för ca 1 år, så nu får jag inte äta något sådant på ett år eller mer =) men det var gott må jag säga, det blev tacos som kvällsmat, otroligt god Ben&Jerry glass och kaffe till efterrätt, får även inte glöma en massa godis.. så sötsaksfasta i ett år!
Sen låg vi även och pratade massor i bäddsoffan innan vi somnade och på morgonen hade jag väldigt ont i ryggen och även Sara så vi gick upp och åt frukost och kollade på Into the blue, Paul Walker säger jag bara, Paul Walker.

Imorgon är det match med farmen, det serjag fram emot eftersom jag tänker spela bra och på så sätt ta min plats i A-laget igen =) men nu sängen!
God natt

Vaniljkräms semla =)

Hej :) Idag hade jag en jobbfri dag, så därför passade jag på att ta mig till gymet med Sofia eftersom vi måste vara där en gång i veckan utöver våra handbollsträngar... Efter det drog vi till gamlestaden och fikade, jag åt en semla för första gången på riktigt länge, eftersom jag inte gillar mandelmassan så fick det bli en semla med vaniljkräm, den var faktiskt god:D

hemma jag har inte gjort så mycket.. och nu ska jag kolla på någon skräckfilm med Elin =/ hoppas jag kan sova ikväll bara..


sovandes Elin och Lina


Stan med fruarna.

Blogg torka igen... men ni är ju vana vid det nu så det gör inget ^^

Veckan som gått har inte varit så rolig för mig, stukade foten i måndags och när man har ett jobb som jag så är inte det det bästa som kan hända, jag är dessutom den som aldrig skadar mig så det var lite jobbigt.. och det hela blev inte bättre när jag fick något konstigt problem med vaden, så det blev ingen match igår fastn jag verkligen ville spela men idag kände jag att det börjar blir bättre så jag är nog allt fit for fight till matchen på onsdag =) yaay

Idag har jag varit i stan med fruarna, snackade lite över lunch så det var trevligt trevligt :)

Imorgon är det jobb så det blir sängen tidigt ikväll men först är det Bones =)