Love

Jag har precis fått en kärleksförklaring!!!!

Av Fidde, min systers katt.. han hade med sig en död mus in i huset!

Mysigt

Påsk

Undra om påskharen kommer ihåg mig det här året med? förra året blev jag lite förvånad över att jag fick ett påskägg men det var la för att jag tjatade så på mamma och pappa att dom mutade haren tillslut! haha

Idag har jag varit i skolan, påbörjade den nya kursen igår och än så länge känns det bra=) Nu är det även långhelg så det känns bra.. börjar den med att luncha med Sara, troligtvis en tripp till Linda i kungsbacka på torsdag och helgen blir full av fest.

Just nu sitter jag och väntar på Mästarnas mästare.. Det är final jag jag kan säga att den står mellan Louise och Armand! Tomas har knappast någon chans (om annat blir jag vääldigt förvånad)
Jag hoppas och ber verkligen att Louise vinner!!!  För hon har kickat ass hela tävlingen och är värd den titeln!
Hon är även min nya förebild nu (alla de där hollywood kändisarna kan ju slänga sig i väggen) Hon är stark, envis, snäll, jordnära har har en jävla vinnarskalle och sån vill jag vara=) så nu blir det en ny inställnings från min sida.. speciellt när det gäller träningen inga med "Jag kan inte", extra viktigt nu när det blir hårdare motstånd och mer konkurrans!Ett extra + i kanten för att hon är Göteborgare =) Heja Louise!!


Tentadags.. igen

Ingen blogg motivation.. lika lite som jag har motivation till tentan! ush

Drar en liten snabbis om vad som hänt.. Hade sista A-lags matchen i lördags.. Vinner vi den så var div 1 klart till nästa säsong! och bara för det så har vi sämsta matchen någonsin och förlorar med 1 boll!
Sen var det bara sorg.. tyst i omklädningsrummet, gråt.. (lagfest på kvällen och utgång, men vid de tillfället tänkte jag strunta i båda) När vi sedan lugnat ner oss kommer våra tränare inspringandes Kroppskultur förlorade, vi är i DIVISION 1 !!!!!!!!!!!! Skumpa överallt
Oh vilken känsla.. då rann tårarna kan jag berätta, fast glädjetårar då förstås..

Hade sedan en underbar kväll med mitt lag i klubblokalen, thaimat, tårta massa cider och fulla tränare haha
Blev sedan Park Lane för mig och Sara, slutade med att vi åkte hem vid 4 för att jag hade så JÄVLA ont i fötterna!!

Resten av veckan har det inte hänt mycket.. redovisning, plugg till tentan.. aa you name it ;)


Me on the dancefloor


Min fina Sara


Varför finns det något som heter olycka?

Precis hemkommen från Vesna där jag kollat på melodifestivalen.. Vann rätt låt? det kan man ju fråga sig!
Anna's låt tycker jag är bra men jag står inte ut med hennes röst!!! varför valde dom henne att sjunga den? Jag hade iallafall velat att vi skickade Erik! Men vem bryr sig om var jag tycker;)

Vi vann mot lysekil idag! underbart.. det var sista hemmamatchen och vi har inte förlorat en hemmamatch sen i november tror jag.. Det är su kul att spela med tjejerna när det går så här bra!! Oturligt nog har vi alltid skador som går emot oss och denna gången var det Ica som drabbades med ett benbrott! hoppas allt går bra så att hon sedan kan komma tillbaka till oss =(

Var planerat utgång för mig idag men jag tackade jag till spel med farmen imorgon så jag bangade utgången denna helgen och kör fullt ut nästa istället då vi har vår sista match så det blir att fira vår otroligt bra säsong vi haft=)

Nu blir det sängen. God Natt


Brothers

Hej igen.. var ett tag sedan nu men jag har inte haft något speciellt att skriva om, har endast varit i skolan och tränat.. inte så händelsefullt.

Men idag hade vi allafall match mot Kroppskultur.. en viktig match och ännu en gång stod vi upp och kammade hem 2 poäng så nu är vi uppe i 30! ligger "delad 2:a" kan man säga =)

När jag i morse tittade i tidningen så upptäckte jag på "bio" sidan att det idag var premiär för en film (Brothers) med skådespelarna Jake Gyllenhaal"drägglar", Natalie Portman och Tobey Maguire! DEN VILL JAG SE! tänkte jag direkt, så jag kollade trailern på youtube.. Så den såg jag idag (dock inte på bio.. sshh) Mycket bra film!! verkligen se värd.. så.. SE DEN!

lägger in trailern här=)