Vart tog solen vägen?

Skulle det inte vara sol idag? Det var sol imorse och i tidningen stod det att det skulle vara sol idag men när jag tänkte gå ut och sätta mig med skolböckerna (papprerna) så blev det bara ett stort täcke av moln =( jaja, life ain't fair!

Nu sitter jag iallafall och försöker rapa ut ord till littsem 3 som vi har examination på imorgon. Efter det måste jag även börja renskriva min observationsrapport som vi gjorde förra veckan på VFU:n.. Detta bör la kanske sammanlagt ta 3 timmar men om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta till kl 21 ikväll eftersom det ALLTID kommer saker emellan som jag "måste" göra..

Lite om veckan som gått då.. Som sagt så var det vfu vecka och jag har haft jättekul! Valborg spenderades hemma hos Sara, käkade tacos och kollade på White Chicks! mycket trevligt=). På lördag kom Linda och Anna hem till mig, vi åkte först in till stan för att shoppa och åkte sen hem till mig igen där vi grillade, sjöng singstar och kollade på film.. hade jättekul men nu är det back to reality! plugg.