The sun is shining =)

Hejsan hoppsan! Idag skiner solen och det är ganska så varmt ute.. därför sitter jag på altanen med laptopen i knäet och kaffe bredvid.. lovely =)

Marocko var helt underbart skönt.. skulle gärna stannat längre men nej, tillbaka till verkligheten! jobb och framför allt det värsta... FÖRSÄSONGEN!!! jo den började igår, 5:an i skataås på tid, inte kul! det gick inte såå bra men jag sprang iallafall inte vilse som en viss annan person ;D haha
Nu sitter jag även och väntar på att jag ska ta bussen till träningen.. det blir handboll inomhus idag tack och lov!

Imorgon blir det att städa huset eftersom Sara ska komma över.. det blir en mys kväll med Grillad kyckling med potatisklyftor och vitlöksbröd mumma =) och så ska jag göra mammas underbara cheesecake under dagen som vi kan äta efter sedan och så blir det Australia eftersom Sara inte sett den.. och det vill jag att hon ska göra!

               

Lite bilder från marocko.. orkar inte ladda upp mer för det tar sån sjuk tid!

Hej dåå

Snälla Snälla

Det är nog den mest spelade låten på radio nu.. jag hör den HELA tiden! Det värsta är nog att jag faktiskt inte tycker den är så örondödande längre! (shh hemlighet) ;) Anledningen till att jag skrev det var för att den kom på radio precis när jag skulle börja skriva i bloggen haha så jag var bara tvungen att nänma det.

Idag har jag iallafall fått ganska så mycket uträttat. Gick upp tidigt för att käka frukost å lite så, ringde till Scorett på Allum angående de beiga converse skorna som jag viljat ha såå länge, det fanns ett par kvar på Allum (i min storlek) när jag och Sara var där men då var det en tjej som bett dem att lägga undan skorna i två dagar därför att hon inte var säker på om hon skulle ha dom. Så jag ringde dit när dom öppnade och hallelujah, hon hade inte köpt dom!
Så jag har alltså varit på Allum för att köpa dom och kom även hem med en liten söt blus.

När jag kom hem åt jag och nu har jag städat hela huset, försökt att få det så snyggt som möjligt iallafall!

Nu ska jag göra kaffe, ta en bok och sätta mig i solen och läsa i det UNDERBARA vädret... det känns konstigt att för bara en vecka sedan snöade det för fullt och var kallt... Box klockan 8 ikväll med, jag hoppas mamma hinner komma hem så jag kan ha bilen, skulle vara skönt att slippa gå upp för runstavsbacken som är ett träningspass själv!

Nu kaffe och sol =) Hej då

Ps. en vecka kvar till Marocko nu! =D