Tisdag!

Tjohoo här sitter jag och försöker läsa lite näthandel.. fast inget vill sätta sig i skallen :P får se hur det går imon!
Först är det iallafall skolfoto och min klass skall ha vintertema :P haha ja får plocka fram min gamla fula vinterjacka eftersom jag inte köpt ny än :S när jag skulle leta efter min gammla mössa (andvänder ALDRIG mössa nu för tiden) så hitta ja den inte så ja fick panik och skicka mess till emma "Emma du måste rädda mig, jag hittar inte min mössa kan ja få låna en av dig m.m " haha så jag hoppas allt att hon kommer ihåg att ta med en imon ^^ fast fan! nu kom ja på att jag inte har några vantar heller =/ äsh

Jag, Emma och Linda fick oss ett gott skratt i skolan idag då vi mötte våran mentor Janne i trappan och han kom bärandes på en STOR "cola flaska" fast han hade mjölk i.
Linda: Har du snott mjölk från bamba nu igen Janne?
Janne: A men jag är iallafall inte som ni som åker till Köpenhamn och halsar öl, ERA JÄVLA ALKISAR! NI ÄR INTE ENS 18 ÄN FY!!! "emma är 18"
haha fast han sa det då på skämt.. har inte skrattat så mycket på läänge! hoho det var kul :P

Snart kommer Desperata Hemmafruar! wohoo :D

Torsdag

Hej hopp! torsdag idag vilket menas att det bara var gym imorse ^^ slappt som vanligt :P
Ingen träningen ikväll heller eftersom A-laget skall spela match mot Kärra och på tal om Kärra så gick inte matchen i tisdags bra! mest tack vare våran/våra tränare ååh blir så jävla förbannad på dom! vad har hänt liksom? det var aldrig såhär förut =/ hoppas bara att det går bättre för damerna ikväll och att M och P har tänkt över sina misstag!!

Imon blir det ingen skola för min, Saras och Lindas del! vi ska representera Aspero på Gymnasiemässan :P anmälde mig till den så ja skulle slippa träna kl 8 på morgonen ^^ fast iof missar vi Domarkursen som faktist är ganska rolig.. men men det tar vi igen senare =)
Imon på eftermiddan/kvällen blir det även fik med Sara, Jennie, Caroline och Karin! älskar dom tjejerna <33:)
 
                    

A-lags match

tjaa! idag var det bara gym för mig och Sara ^^ fast jag tror att det blev slappare än någonsin idag :P haha
Ikväll är det a-lags match mot Banér  (jag ska inte spela) men jag funderar på att åka å kolla fast jag vet inte riktigt hur jag ska göra :P det är tym regnstorm här =/ ush kan kanppt kolla ut genom fönstret för det är så deprimerande:P men sen så älskar jag ju att kolla på handboll och träffa tjejerna =)

åå ja önskar att jag bara kunde förflytta mig från ställe till ställe så slapp ja åka buss i detta skit vädret :D haha dte hade vart härligt.. men ja kan ju alltid fråga pappa om han kan hämta mig efter matchen, för det skulle ju faktist vara träning idag och han brukar ju hämta mig så jag kan köra hem ^^

nu ska ja börja på en skol uppgift ciao

match

idag är det match mot sävehof.. har inte spelat match på sjukt länge känns det som. sen SM tror jag faktist det var =/ får hoppas att det går bra..

igår försökte jag mig på att göra om min blogg IGEN! därmed varför bloggen var lösenordskyddad för jag orkade inte hålla på å kopiera all skit hela tiden så jag sparade och då ville jag inte att alla skulle se hur den såg ut förrän den var föärdig.. men när jag gick in i morse så såg den ju bara fucked up ut så jag sket i allt och tog tillbaka det gamla så får jag försöka igen en annan dag.

nu måste jag käka och dra på mig kläderna och sen dra till bussen chiao

dommis

image159
Heej!

<---- det där är jag om ett halvår hihi för jag har nämligen hoppat på en ny kurs i skolan som kommer vara på fredagar efter träningen ^^  det är en DOMAR kurs =) så när jag är klar med den så kan man tjäna lite extra cash plus att kursen är 200 p och "tydligen" ganska lätt att få MVG i så då kan man välja bort ett dåligare betyg när man går ut sen ^^

Idag skulle jah igentligen ha Religions prov på Judendomen.. men vår lärare var sjuk så det blev inget!! wiiie skönt för jag känner att jag behöver plugga lite mer eftersom det är ett ganska svårt upplägg av provet :) men det ska nog gå bra ^^

nu ska ja äääta byye