Alla <3 Dag

image194

Hej! Är nu hemma från träningen (har varit ett litet tag)
den var inte så jobbig, förutom i början då på uppvärmningen då vi körde Idioten!!
Alla vet kanske inte vad det är, men iallafall när vi körde den för första gången kändes allt bra då vi skulle springa vanligt... Men andra omgången så skulle vi backa en bit, springa tillbaka backa längre, springa tillbaka osv.... när jag sen sprang-backade över hela planen så fick jag sån mjölksyra som aldrig förr, så när jag sen skulle ?rusha? tillbaka så vek sig bena under mig, dom var verkligen nära på att kollapsa så alla började skratta (Lawe mest) det var faktiskt läskigt. Men vi vann iallafall! =)

Till träningen hade även Magnus tagit med sig Gele-hjärtan eftersom det är Alla hjärtans dag idag. Det var mycket gott och onyttigt.

Nu är Sara hemma =)

Heeej!

Imorse hade jag körlektion, det gick bra, fick inget kärringstopp! ^^,
Sen åkte jag till utmark för att ha hand om "sportlovs aktiviteterna" med Sofia och Torman det kom en förskoleklass med ungefär 20 ungar som vi skulle hålla reda på och underhålla. det tog allt på krafterna måste jag säga.. alla ville göra olika saker och ingen lyssnade men det funkade endå. dom tyckte iallafall det var kul med "vem är rädd för svarteman" och "ut och in"
Nu har jag vilat lite iaf och samlat ihop krafterna till träningen sedan.. men det blir nog inte så jobbigt eftersom vi inte kommer vara så många där.
Pratade nyss med Sara i telefon också för att fråga vad vi skall ha och äta imorgon eftersom hon skall sova hos mig och det kändes som om jag kunde sitta hela dagen och prata med Sara ^^ det blir liksom så när man inte träffats på 2 veckor. Skönt att du är hemma nu iaf=) kändes änna lite tomt utan Sune =)

På lördag är det match, nu vill jag f*n spela bättre asså! i söndag spelade Lotta (första kanten i damerna) as bra, gjorde 7 mål och var klockren i försvaret så det var lite nervöst att hoppa in 10 i andra halvlek och veta att man verkligen var tvungen att spela skit bra själv.. men jag hoppas att jag får lite mer speltid imon eftersom Anna (brors flickvän) skall komma och kolla. Det blir film och massa ostbågar hos henne på kvällen sen. =)

nej nu får jag sluta skriva, måste snart till utmark igen.

image193

=) Lägger även in en liten bild på mig och Sara baraför jag är så glad att du är hemma  <3

Tisdag

Hejsan

Idag har jag varit med
Elin, först var vi hemma hos henne hon fjantade oss, <---kolla själva
Sen åkte vi in till stan för att fika.
 

Min fesjumma kaffelatte och elins äckliga chailatte. (den var riktigt äcklig, tyckte Elin också)

Sen tog vi lite kort och filmadeImorgon skall jag träffa girlsen from school (Emma och Linda)
"Sara kommer även hem från Thailand :D:D:D:D:D det var på tiden, började allt bli lite tomt"
och på kvällen är det träning

ciao


"Ett mål det har två stolpar, en ribba å ett nät och i det mål står Jennie och hon är jättebra HURRA!"

Hejs svejs i lingonskogen! här sitter jag och mixtrar med min Itunes! på något sätt har alla min låtar försvunnit bara sådär och jag mistänker att en viss syster kan ha gjort något innan hon åke för jag har inte använt Itunes sen dess. men nu ska jag inte dra förhastade slutsatser. Jag försöker nu återställa allting mellan Itunes och Ipoden.

Ikväll är det middag hos Jennie för att hon har fyllt 19 som jag skrev i förra inlägget.. bara ett år kvar tills hon blir spritlangare då;D

image190

Fredag

Hejs svejs.
Idag är det äntligen fredag igen och "första" dagen på sportlovet kan man säga. Sitter nu i skolan med Linda, vi ska jobba på vårat cp jobbiga projektarbete.

Imorse var jag as stressad, jag råkade ta fel buss och sen var spårvagnen försenad och jag hatar att vara stressad så när jag väl kommer fram är det helt svart i salen! NEEEEEEJ HAR VI INGEN DOMARKURS IDAG?? tänkte jag. så det blev att jag fick sätta mig vid en dator så länge medans jag väntade på Linda.
Sen ska jag fika med Anna och ikväll blir det myspys framför Let's Dance =)

Imon ska ja sova läänge och på kvällen är det tjejmiddag hos Jennie som fyllt 19 GRATTIS IGEN ^^

På söndag är det match mot Mölndal med Damerna (hoppas jag spelar bra denna gången iallafall)

så ser min helj ut nu måste jag plugga

hej dåå