REA

Hej igen =)
Har ni märkt att jag nu publicerat två inlägg på en vecka?? :O det är nästan rekord för mig.. nu blir iallafall Sara och Emma glada ^^

Idag har jag varit på stan med Sara, jag var riktigt pepp måste jag säga och det blev en del saker faktiskt, jag som inte brukar hitta något på mellandags rean..

Det blev:

Två långa linnen, en blårandig och en grårandig från Rut m.fl (ej rea)
T-shirt från Monki
Grå långärmad tröja från
Bik Bok
Bh, hipsters och glitterspray från Lindex

Efter ett antal köp och skratt anfall stängde affärerna och det var dags att åka, jag åkte till syrran och var där på lite kaffe med mamma och pappa.
Nu är jag hemma och städar vilket jag inte alls är pepp på just nu men det är bra att ha färdigt innan Bones =)

Imon är det jobb =( segt..

ses


The Holiday

Såg nyss på The holiday med mamma och pappa, men det var nog fan den sista romantiska filmen jag såg på nu för man blir bara deprimerad haha.. och det hela blev  inte bättre av att man smälte varje gång som Jude Law log, jesus va snygg han är =) så därför lägger jag in en bild på honom här idag .


Freeedag tack och lov!

Jaa älskar fredagar :D den bästa känslan är när man sätter foten innanför dörren när man kommit hem från jobbet och bara kan kasta sig i soffan och njuta av den kommande helgen.
(oh fuck) nu kom syrran med kattskrället.. om en timma är hela jag sönderbiten :P fast han är rolig lilla fiddefittan som min mamma har döpt honom till =)

Idag på jobbet var det julbord när man kom tillbaka efter rundan.. jättegott det var även första gången jag drack julmust detta året (tror jag, om jag inte gjorde det tidigt i januari) men som sagt var det riktigt skönt att komma hem och nu ska jag ladda inför en myskväll med familjen.. blir la att kolla på idol som för övrigt har blivit bättre nu när JOHAN! åkt utt tack och lov!!!! jag läste en intervju med tjejen som blev helt hysterisk förra veckan om att hon älskade Johan mer än allt annat, mer än sin familj... hur frisk kan man vara då måste jag fråga? =S fast det är bara en fas hon går igenom.. jag kan tänka mig att när hon kommer upp i 20 års åldern så kommer så skratta åt det och tänka va fan höll jag på med? om inte tidigare förstås :P

Imorgon är det match med A-laget... fast jag ska inte vara med nej jag har blivit petad! ja spela med farmen på söndag istället, skämt åsido, jag är inte petad enligt min tränare utan det är för att en annan tjej i laget ska få pröva på att spela.
det lustiga är att tidigare den träningen när min tränare berättade det för mig så berätade jag för Jennie om en dröm jag haft samma natt, om att hur jag inte fick spela a lagsmatchen och jag blev så jävla förbannad, och sen efter träingen så berättar han att jag inte ska det, visst blev jag lite besviken eftersom jag är van att spela där nu..  men men life is life..

Det ska iallafall bli kul att kolla på och hoppas verkligen att tjejerna gör en bra match =)

På kvällen sen ska jag hem till Ines i Kinna.. hoppas jag kan låna bilen av mamma och pappa för att ta bussen dit och hem kommer bli riktigt jobbigt, om inte dyrt.. visserligen får jag betala bensin pengarna själv men jag tror endå att bussen blir dyrare..

Oj nu blev det ganska långt.. trevlig helg på er alla =)

härfår ni EXTRA!

Inte nog med att pappa hemma går runt och säger extra,extra, härfår ni extra! nä nu har alla "skojjarna" på jobbet börjat med det också.. =/ fast jag skrattar endå..

nu sitter jag hos syrran.. åkte hit efter jobbet och är riktigt trött kan somna när som helst men NEJ! om 20 min jag jag gå till träningen.. vi ska även springa innan också jätteroligt..... verkligen!

Det blir nog kortaste inlägget i historíen men jag har inget intressant att skriva om (som vanligt)

hej dåå