1/2-10

Nu är det äntligen februari... månaderna innan jul gick hur fort som hellst, men januari har gått riktigt långsamt så det är skönt att den äntligen är över..

Hatar öresundstågen... visst det var i tid idag men så stannade den i ca 10 min precis innan Göteborg för att få klartäcken för att åka.. (10 min kvar tills min buss går) sen öppnar den inte dörrarna på perrongen för att tåget skulle sättas fast med ett annat tåg så det blev låååångt.. 2 min innan min buss gick öppnades dom.. Damn vad jag sprang!! =)

Träningen var för övrigt ganska tråkig..

God natt

Kommentarer
Postat av: LINDAVIOLA!

sv; Mitt va fem minuter sent ;D.

Postat av: LINDAVIOLA!

sv; Men vad du är negativ Lina! HAHA. Hur var tågen idag :D?

2010-02-03 @ 15:27:58
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Carolina

Februari och sjukt mycket snö...

2010-02-03 @ 15:41:36
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: LINDAVIOLA!

sv; okejdå, jag håller med!

2010-02-03 @ 16:38:31
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/http://madlejnes.blogg.se/

2010-02-03 @ 16:43:46
URL: http://madlejnes.blogg.se/
Postat av: Carolina

TACK ♥ Haft en bra dag?

2010-02-03 @ 16:59:44
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: LINDAVIOLA!

sv; vafan, jag ÄR smart Lina!

2010-02-03 @ 20:35:34
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback