Tävling!

Jag är med i en tävling om denna söta väskan, brukar inte vara med och tävla men tänkte att det kunde vara kul att försöka.
image189

Hitta tävlingen ----->
här<-----

KÄLLMAN!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! FAN VA GÖTT!
DET SISTA KONTRINGSMÅLET VAR FAN DET BÄSTA SOM HÄNT IDAG OCH PÅ LÄNGE! :D

Är Hef redo att byta blöjor?

image183

Okej detta är sjukt!!!!!! det sägs att Playboy Holly är GRAVD.
Vart är världen påväg? han är ju 80 eller något?
Jag fick mig en riktig chock när jag fick reda på detta.
snacka om attdet är babyboom i kändis världen nu!

Tisdag= lång skoldag

Nu sitter jag i skolan, näthandel är inte världens roligaste lektion att ha =/
Håller på och tjeckar in bilder på Fuengirola, det är nämligen dit vi ska med laget den 3 maj! :D
Å Jesus va kul det ska bli =) vill att det ska vara maj nuuu!!

Idag fyller lilla Ida 18 år! ett stort grattis till Idus =)

Ikväll är det handboll på tv igen, Sverige vs. Ungern. Hoppas att dom spelar lika bra mot Ungern som dom gjorde mot Island och Slovakien.

Match mot Kärra på söndag =/  vi måste fan va på topp då! annars blir det pinsamt ^^

Nej nu ska ja hitta på något kul

AJEEE!

Aj aj aj aj!! jag har så ont i mina fötter och ben asså, fy Sara med.. vi har nämligen haft café dag! jag trodde att det skulle vara vanlig cafe dag men nej, det var mini handbolls cup så det var en jäkla massa att göra, döma, cafét å så. så nu är dom helt fucking döda!!!

nu är jag hos
Tant Sara. Vi har bakat cheese cake och smarta som vi är "sara" så läser  "vi" inte receptet innan och uptäcker sedan att den ska stå i frysen i 12 timmar WTF????? så vi får äta en del till frukost istället ^^, vi har även kollat på Lina's kvällsbok och ätit massa underbara ostbågar och turkisk peber.

Imon ska jag, Sara och Linda på intervju =) en intervju om våra påsar som vi säljer i våran UF företag.. så vi ska va med i tidningen =D dem ska fan ta kort på oss också så jäävla ballt (vi ska bli kändisar) wihoo

tack o hej leverpastej

I väntan på att matchen ska starta.

Bara för att jag har tråkigt i väntan på att Sverige - Islands matchen jag hittade den hos :  http://aptitude.blogg.se/


3 filmer jag sett om och om igen:

1) Titanic
2) Pearl Harbour
3) Torkel i Knipa

3 ställen jag har bott på:
1) Bergsjön
2) Knipared
3)

3 TV-serier jag älskar att titta på:
1) Prison Break
2) Desperate Housewives
3) Heroes /och massa mer

3 ställen där jag har varit på semester:
1) Turkiet
2) Spanien
3) England

3 av mina favoriträtter:
1) Mammas kyckling med potatisklyftor
2) Tacos
3) Pizza

3 ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1) på läktarn i norge så ja kan heja på Sverige
2) på en strand
3) i en skidbacke

3 saker jag ser fram emot:
1) STUDENTEN
2) Tills syster flyttar hemifrån!!!!!!!
3) sängen

3 saker jag är bra på:
1) sova
2) bråka med pappa
3) (handboll enligt mamma)

3 saker jag är dålig på:
1) Rapa
2) hålla växter vid liv
3) lägga kläder i tvättkorgen (enligt mamma)

3 jättebra band/artister/låtar man kan lyssna hur mycket som helst på:
1) Mcfly
2) Lifehouse
3) Mika

3 saker jag vill ha uppnått under min livstid:
1) skaffat ett riktigt Svensson liv
2) rest till Kenya
3)  =/

3 perfekta tidsfördriv:
1) TV
2) Dator
3) Sova

3 saker jag inte kan leva utan:
1) Min IPOD
2) familjen och vänner
3) Handbollen


Heja Sverige!

image180


Idag börjar EM i Handboll =D Sverige vs. Island detta skall tydligen vara den viktigaste matchen för Sverige så vi får verkligen hoppas att dom spelar bra och vinner denna matchen.. jag ska heja på för fullt här hemma =)

Matchen mot Alingsås igår gick inte som vi hoppats på. det blev bara lika, men hellre 1 poäng än 0! sen så hade vi nog historiens sämsta domare också!

Nu är jag döds trött och fattar inte varför, jag sov endå till kl 9 imorse eftersom vi bara hade gym. men det kan nog bero på matchen igår, det tar väldigt mycket på krafterna. Så jag orkar inte träna idag utan hejar på Sverige här hemma istället. =)

Match

Match med damerna ikväll i Alingsås. Hoppas allt att jag får spela mer denna gången än vad jag fick i söndags mot Aranäs. Frågade Magnus och Patrik i måndags på träningen om jag skulle få spela mer för annars så tycker jag det är helt meningslöst att åka ända till Alingsås för att få spela 10 min.

Idag hade jag sovmorgon till kl 9 eftersom jag inte började förrän kl 11.00 och såklart så skulle min syrra komma in i rummet och väcka mig. det gjorde hon i måndags också.. men idag struntade jag i henne och "låtsades" sova.. eller jag halvsov rättare sagt så jag orkade inte regera. 


 image179


"Det är en gris på vägen"

Idag är min enda "lediga" dag från träning.. skönt så jag ska bara njuta ikväll =) kanske sätta på en film eller något som syster hade med sig hem.

Seg dag i skolan, började med näthandel när jag kom till datasalen var det bara lilla sara som satt där inne sen kom Linda och sist Emma eftersom hennes tåg hade blivit inställt. På näthandels lektionen hände som vanligt ingenting eftersom vi var färdiga med vår hemsida.
Eller JO förässten, jag och Sara gjorde våra Limericks (en typ av dikt) som vi hade i läxa i engelska. det gick lite segt att komma på något i början men lyckades tillslut slänga ihop några rader och den blev allt lite rolig =)
På engelskan hände inte heller så mycket. vi läste upp våra Limericks och Anna hade genomgång inför våra "essays" och det var riktigt segt. fast lite skratt fick man sig idag. Min och Saras skrivkunnighet var inte på topp. Jag skrev best istället för bäst och sara skrev älden istället för elden =/ och sen var Tim? lite rolig också
Anna: Men jag kan inte prata när Tim håller på och gör grimarser!

Tim:(nästan helt oskyldig) Men jag ser ju ut så!
Okej det kanske inte låter så roligt men vi skrattade iallafall =)

Och nu till min sjuka bussresa hem.
Tog bussen hem vid hjällbo där jag träffade på Malin så jag satte mig bredvid henne och började prata.
Samtidigt så öppnade inte busschaffören bakdörrarna för en kvinna med barnvagn bara för att kvinnans son (som kanske var 13 år) även bestämde sig för att kliva på där. Kvinnan gick då fram till busschaffören och sa till han att öppna dörrarna samtidigt som hon höjde rösten. Men busschaffören öppnade fortfarande inte eftersom att han ville att killen skulle komma fram och stämpla som alla andra. Kvinnan blev nu galen och började skrika för full hals på busschaffören. Han öppnade sen bakdörrarna och även sonen gick på där utan att stämpla. Och när busschaffören bad han att komma fram för att stämpla blev killen sur och började svära och kalla busschaffören för Jävla Svenne, men han gick fram o stämplade. Äntligen kunde bussen köra.

Några hållplatser efter kommer det på ca 6 flickor varav en av dom även försökte komma på på bakdörrarna. när hon sen var tvungen att gå på fram så sa hon att hon glömt sitt busskort hemma (även dessa tjejer var kanske 10-11 år) busschaffören blev då arg och slängde av henne! det där var väldigt överdrivet. visst var han på dåligt humör innan det men det kunde inte flickan hjälpa så stackarn fick vänta på nästa buss, fats 3 av hennes kompis gick av och väntade med henne också.

Hållplatsen innan mig var det sen kö och jag kunde inte fatta varför den första bilen körde bara så extremt
långsamt. men sen såg jag något litet orange framför den bilen "den är en gris på vägen" utbrast jag (Bra Lina, extremt bra syn har jag) fast det var såklart ingen gris utan en hund, en söt liten dvärg Collie som var helt rädd och vilsen på vägen den sprang visigt runt på vägen. fastän det var synd om stackarn så kunde jag och Malin inte hjälpa att skratta för det såg väldigt roligt ut.

Äntligen hemma =) Nu blir det film = Walk the Line


Måndag

Hej. tråkiga måndag igen.
På träningen imorse hände det inte mycket, vi var 5 pers (som vanligt) så det blev ingen riktig träning, vi sprang lite och gjorde några sit-ups ogen resten av tiden pratade vi.

Ett stort GRATTIS till Emma som även tog körkort imorse =)

Match med damerna mot Aranäs igår. Detta var nog vår bästa match någonsin tror jag! fy fan va bra vi spelade, slog dom med 24-17:D hoppas nu att vi kan fortsätta spela såhär =)

nu orkar jag inte skriva mer ^^ hej dåå 

testing photoshop.

Hejs svejs.
lördag idag, det var riktigt sönt att få sova ut i morse måste jag säga!
ska äta nu så jag hinner inte skriva något. men tänkte bara lägga upp en bild som jag fixat med LITE i Photoshop har skafat "Test" versionen som jag får ha i 30 dagar.

image177

Torsdag

Äntligen funkar min blogg! den var jättekonstig igår, kom inte änns in på den! men nu funkar den igen tack o lov!

Igår var det match mot S-hof, vi vann med 24 - 7 ???? tror jag. Första halvleken var total katastrof!!! fy fan va rötna vi var, det stod 1-1 efter 12 min. men sen började vi dra ifrån lite och andra halvlek var betydligt bättre då vi kontrade sönder dem och jag själv gjorde 2 mål.  Men vinst iallafall det är gött! imon är det däremot match mot Sävehof alltså ett betydligt hårdare motstånd.

Idag var det gym!  tråkigt som vanligt, kan man blir mer omotiverad än jag när det gäller styrketräning, tror inte det, jag föredrar de träningar vi har med laget ^^,
Efter så åkte vi en sväng till stan och köpte en tunika på Gina Tricot
149:- och gråa leggins på H&M
Sen skulle vi till Book Corner för att Sara skulle köpa en engelska bok (dags för läsning igen i engelskan) det tog allt 100 år för henne att hitta en bok ^^,

Om en halvtimma ska ja åka och träna, det ska inte bli en jobbig träning eftersom vi hade match igår och har en imon, så Magnus vill inte köra slut på oss idag Bödigt!

BLOGGTORKA!

Hej och Hå! nu är jag tillbaka =) har inte bloggat på ca 3 veckor, stor bloggtorka med andra ord.
så därför skriver jag lite nu fast jag orkar inte skriva om allt som hänt under dessa tre veckorna utan jag börjar från och med idag ^^

Skolan började idag, det var ganska så jobbigt att gå upp kl 7 när man är van vid att gå upp kl 12 men jag vänjer mig nog snart igen. Vi började iallafall med Näthandel där vi som vanligt inte gjorde någonting, kollade bara lite bloggar å så, vi är ju sen läge färdiga med våran hemsida så därför fanns det inte mycket att göra. samma sak var
det med UF, så vi behövde inte stanna kvar länge.
I väntan på Engelskan drog jag och Sara upp med mobilerna och började filma och ta kort på Emma, det gör vi när vi har absolut tråkigt : P
På engelskan fick vi lösa lite konstiga uppgifter och sedan fick vi smaka på tre olika te. det var inte gott.

Idag har jag även varit ute och kört en massa med pappa. det gick ganska bra faktist fick 1 kärringstopp (någon gång måste det ju nästen komma^^, )

Match imon mot Sävehof, eller var det kanske S-hof =/ don't remember. vad jag vet är iallfall att det i Partillebohallen . får se hur det går men det skulle vara jävligt gött med en vinst nu.

Nu ska jag äta och titta på tv heela kvällen (börjar 11.30 imon så jag får sova till 10.00 :D gööött)